EXCLUSIEF: Will and the People in onze studio!

Dit verhaal werd geschreven door Redactie

Zaterdag stonden de jongens van Will and the People op Festival Mundial. Het werd een optreden waar zelfs de meest doorgewinterde bezoeker kippenvel van kreeg. Geheel onverwacht waren ze vandaag terug. Met nóg een optreden en een exclusief bezoek aan de Fontys Live studio.

Het ging de jongens van de band niet in de koude kleren zitten om op te treden op het Tilburgse festival. Al eerder speelden ze op Festival Mundial maar dit jaar was wel erg mooi. Na het optreden bleef de Britse band in Tilburg hangen. Het werd een zware avond met een fikse hoeveelheid drank (zo vertelden zij ons achteraf). Vandaag wilden ze meer Mundial sfeer opsnuiven. En dus stond Will and the People vandaag (geheel onverwacht) nóg een keer op het podium. Achteraf hadden de leden van Will and the People tijd voor een interview in de Fontys Live studio.

Will and the People speelden gisteren in een volle Fontys Koepelhal. Dat was vandaag wel even anders. Het optreden was akoestisch en een stuk intiemer. Van de zanger kreeg het publiek de taak om op de grond te zitten. Ze luisterden gewillig want iedereen wist: we krijgen hier een mooie versie van Will and the People te horen en te zien. FontysLive nodigde de jongens uit in de studio.

Verhalen die je misschien ook leuk vindt