Seksuele dansjes voor 7-jarige kinderen op Mundial

Dit verhaal werd geschreven door Robin Verschuuren

Het Friese duo ‘O, Kutjes’ is speciaal voor Festival Mundial afgereisd naar Tilburg. Zij brachten niet alleen hun catchy electropop nummers mee, maar ook hun rode strings, geile blikken en sexy danspasjes.

Kindershow

Wanneer je de naam van de band leest zou je niet verwachten dat deze show geschikt is voor kinderen, maar toch waren alle leeftijden aanwezig in het publiek. Het duo opende met een speciaal nummer; ‘Welkom bij de show, wij zijn O, Kutjes’, met als gevolg dat een groepje kinderen met een bek vol tanden staat te kijken. De korte rokjes van de dames vallen nog erger op door hun knalrode ondergoed dat zij eronder dragen. En zo wordt het optreden afgetrapt.

Te klein podium

Al na het eerste nummer besluiten de dames van O, kutjes om het podium wat groter te maken. De meiden lopen, met erg seksuele bewegingen, het podium af en beginnen zich in het publiek te mengen. Om het nog ongemakkelijker te maken stappen de dames op verschillende toeschouwers af. Zelfs biertjes zijn niet veilig, de zangeressen pakken het graag van je af.

Publieksinteractie

Als artiest moet je niet alleen goed kunnen zingen, je publiek speelt natuurlijk ook een grote rol. Daarvoor kwamen de meiden met het concept ‘publieksinteractie’. Een gelukkige man uit het publiek mocht O, kutjes een kus geven, op hun billen. Daarnaast werden het rode ondergoed geveild. Voor het droevige bedrag van 8 euro werden de slipjes gekocht. In Eindhoven gaven ze er immers 40 euro voor.

Hoewel ze vocaal niet al te sterk waren, zetten ze wel een ontzettende show neer. Als je van een beetje gekkigheid, dansen en seks houdt, dan ben je bij O, Kutjes aan het juiste adres. Er gebeurt zoveel in een show, dat de drie kwartier die de dames hadden eigenlijk te kort was. Als we eerlijk zijn is het de eerste minuten een beetje ongemakkelijk, maar met een beetje bier en wat gedans komt het helemaal goed.

Verhalen die je misschien ook leuk vindt