Als je kind tegen ‘clit’ kan, verzorgt Ronnie prima kinderfeestjes

Dit verhaal werd geschreven door admin

Een rij tot aan de andere kant van het terrein, klamme kinderhandjes en dancehall beats uit de stereo. Dat kan maar één ding betekenen: Ronnie Flex gaat spelen. En hoe. 

Recensie
Act: Ronnie Flex
Waar: Club Smederij

Land:
Nederland
Cijfer: 6

Het optreden: Een hoop “Wooh” en “3,2,1!”, maar best vermakelijk

Het is bomvol in de Club Smederij. Niemand minder dan Mister Flex treedt dan ook op. Je mag alleen nog naar binnen als iemand anders naar buiten komt. Kleine kans. De jonge Mundiallers willen dit niet missen.

Snapchat-festijn

De mensen binnen moeten wel even wachten. Ronnie is te laat. Met klamme handjes wachten de fans tot hun held het podium opkomt. Gelukkig is papa er om het bezwete handje vast te houden. Vooral pubers zijn op Club Smederij afgekomen. Na een kwartier klinken harde basklanken uit de speakers. “Pap, nu begint het toch?” Het lijkt erop van wel. Tientallen telefoons met Snapchat beginnen het podium te filmen, maar het was maar schijn. Blijkt een dj te zijn. Balen.

Coladisco

Vijf minuter later is het dan ein-de-lijk zover. Ronnie is daar. “Waar is dat feestje?!” Nou, hier dus. De eerste zin is nog niet zijn strot uit of de club staat al te springen. Het publiek krijst elk woord moeiteloos mee. Dat het een feestje is, is duidelijk. Dat het om een kinderfeestje gaat, is nog duidelijker. Of Ronnie die doelgroep het liefst voor zijn mic heeft, valt te betwisten. Wel lijkt hij te weten dat vooral jonkies naar zijn schouwspel komen kijken. “Stay in school”, roept hij minstens zes keer. Ook rapt hij de woorden “vinger op de klitter” iets zachter dan normaal. “Zing maar mee als je deze kent, ook al is ‘ie voor jullie tijd”, zegt hij als Hausa Wausa van Mr. Polska begint te spelen. Die kwam pas vier jaar geleden uit. Ouch.

Inhuren die handel

Kinderfeestje of niet, een fissa is het. Ronnie krijgt de tent volledig mee. Zelfs de mama’s met rugzak kunnen het niet laten om te headbangen. Deze man moet je boeken op al je feesten en partijen. De droom van elke ouder. De kiddo’s zullen gegarandeerd van hun beeldscherm afkijken en weer lekker als vroeger dansen op leuke muziek. Al moet je er dan tegen kunnen dat je lieve dochtertje ineens woorden als bitch, skaf en clit staat te schreeuwen. Wees gewaarschuwd.

Verhalen die je misschien ook leuk vindt