Biertjes tijdens All The King’s Daughters

Dit verhaal werd geschreven door admin

Recensie
Act: All The King’s Daughters
Waar: De Boemel
Land: Nederland
Cijfer: 8
Het optreden: All The King’s Daughters zijn grappig én hebben de gezelligheid van een koffietentje.

 

De tweelingzusjes van All The King’s Daughters zijn zaterdag in de Boemel zo populair dat een grote groep mensen niet eens meer  naar binnen kunnen. Tijdens het optreden gaat er dan ook een raampje open, waar mensen hun hoofd door naar binnen wurmen. “Kom erbij!” roept Nina Philips joviaal en zo hartelijk zijn de zussen de hele voorstelling.

De singer-songwriters komen uit Haarlem en lijken enorm op elkaar. Laura Philips speelt op haar gitaar en ze zingen samen. Alle liedjes zijn even lieflijk en gezellig, maar door de gevatte opmerkingen tussendoor zorgen ze dat het geen moment saai wordt. Het zijn liedjes die perfect in een koffiehuisje op de achtergrond gespeeld kunnen worden, maar als je er goed naar luistert, hoor je verhalen over liefde, familie en geluk.

27864775456_3a509f3d70_o

Ze geven ook tips aan de mensen die niet meer binnen passen. “Je moet je even naar voren beuken”, lacht Nina, “als je er dan bent, is hier een zitcirkel.” Vooraan zit het publiek in de kleermakerszit. De zusjes lachen lief naar elkaar als ze zingen over hun familie en ze zijn goed op elkaar ingespeeld. En zo maken ze het publiek ook vaak aan het lachen. “Zijn jullie naar Bruce Springsteen geweest in Den Haag”, vraagt een van de twee op de helft van hun optreden. Enthousiast wordt er geroepen. “Ja? Oké, kom maar bij ons op het podium dan!” Gelukkig spelen ze vervolgens zelf ‘I’m On Fire’.

“Hebben jullie eigenlijk genoeg te drinken?” vraagt Laura. “Ik zie niet echt veel bier.”
“Hier, willen jullie wat?” biedt Nina aan, waarna ze met verschillende biertjes aan het publiek geeft.

27287183523_ae8271af7e_o  27798421162_0be1a75d71_o  27287219063_d814e25baa_o

Foto’s: Ron van Doorn

Verhalen die je misschien ook leuk vindt